Funktioner

Her finder du nogle af de egenskaber, som DoWipeIT systemet kan rumme. Den enkelte løsning skræddersyet til virksomheden, da behov er meget forskelligt

Få overblikket over din forretning

I DoWipeIT har du kundedatabase, database over ydelser, kalender, rutekort, kontaktpersoner og meget meget mere. Det giver det samlede overblik over pudsninger, når du er ved at få mange af dem. I en travl hverdag går tingene stærkt – derfor vil et system som DoWipeIT være det du har brug for.

Vi hjælper dig med overførsel af kunder og varer med mindre du vil indtaste dem selv.

Der hvor kunderne skal ekspedieres anbefales der en stor skærm, så man kan få overblikket over mange linjer.
Vi vil for eksempelvis anbefale en 32″ computersskærm med høj opløsning.

Hvem elsker ikke at spare tid? Det gør vi i hvert fald og derfor er vi helt vilde med vores DoWipeIT system og vi vil så gerne dele det med jer.

Pen on calendar notebook

Mange af de gode grunde for at bruge DoWipeIT

 

 

 

Optimer dine ruter via Google Maps

Så kan du for det helt store overblik. Du kan både se alle ruterne på et overordnet plan men også enkeltvis. Du kan “drag/drop” stederne, så ruterne bliver mest muligt opdateret.

 

 

 

Mere ro i hverdagen

Det giver mere ro på, når man ved at alt data er ét sted. Så kan du automatisk sende dine fakturadata afsted til dit økonomisystem. Du er ikke afhængig af et bestemt økonomisystem, da vi kan integrere op mod de fleste.

Ude i bilerne er de ansatte informeret

De kan følge deres rute via mobiltelefon eller tablet. Hvis du ændrer ruten i løbet af dagen, så slår det automatisk igennem med det samme.

Den optimale kalenderstyring

Hvis man har kunden i telefonen eller i receptionen, så får man overblikket i kalendervisningen. Har kan du hurtigt se alle aftaler direkte i kalenderen. Dermed kan du se hvad der er muligt datomæssigt og hvad der ikke kan lade sig gøre mht. ruterne.

Se hjælpevideoer for DoWipeIT

Vi har optaget en række hjælpevideoer, så du kan komme godt i gang som kunde, med DoWipeIT.

Her kan du også få genopfrisket nogle af funktionerne, skulle det være nødvendigt.

Vil du ringes op?

Udfyld formularen og vi kontakter dig